Verkoopjehorloge.com

Kopen/verkopen van exclusieve horloges en sieraden
Direct contact tussen de verkopers en klanten
U kunt eenvoudig uw eigen advertenties plaatsen

Veelgestelde vragen

Wat is “Verkoop je horloge”?
Verkoop je horloge is de beste marktplaats voor luxere horloges. Kopers kunnen kiezen van een van de grootste selecties met luxe horloges en verkopers hebben een simpel en kosten-efficiënt systeem om hun horloge aan te bieden. Het hoofddoel van Verkoop je horloge is om het meest betrouwbaar en gewaardeerde platform te zijn voor het aankopen, verkopen van luxe horloges.

Verkoopt “Verkoop je horloge” ook horloges?
Nee! “Verkoop je horloge” is een marktplaats die kopers en verkopers verbind. Als u een horloge te koop heeft kunt u deze hier plaatsen.

Wat voor soort horloges kunnen er gevonden worden op deze website?
Gebruikers hebben toegang tot honderden verschillende horloges, zoals tweedehandse en antieke horloges, vanaf een paar honderd euro tot exclusieve horloges en sieraden van duizenden euro’s.

De staat van de horloges uitgelegd:
Er bestaan geen algemeen geldige beschrijvingen voor de staat van een horloge. De volgende indeling is door ons ontwikkeld om de staat van de aangeboden horloges te beschrijven.

 • Niet gedragen
  Fabrieksnieuw, in de originele verpakking met alle papieren etc..
 • Zeer goed
  Als nieuw, zeer weinig gebruikt. GEEN krassen. Glas, wijzer, wijzerplaat en kast zo goed als nieuw. Kort gedragen en goed bewaard. Uurwerk geheel origineel, als nieuw.
 • Goed
  Lichte sporen van gebruik. Glas eventueel verwisseld. Originele kast, wijzer en wijzerplaat. Lichte, met het blote oog moeilijk herkenbare krassen. GEEN deuken. GEEN scheuren. Origineel fabricaat. Eventuele reparaties zijn met originele materialen uitgevoerd.
 • Gebruikt
  Zichtbare sporen van gebruik aan kast en/of wijzerplaat. Geen deuken. Functioneert uitstekend.
 • Twijfelachtig
  Veel gebruikt. Kast is sterk ingedeukt of bekrast. Wijzerplaat, wijzer en/of glas moeten verwisseld worden. Uurwerk defect, functioneert niet geheel goed.
 • Slechte staat
  Kast, werk, wijzerplaat of wijzer niet aanwezig. Alleen voor het verkrijgen van onderdelen geschikt.

Ik heb een advertentie aangemaakt, deze is nog niet zichtbaar. Wanneer wordt mijn advertentie weergegeven?
Pas na een succesvolle goedkeuring van uw advertentie en na de ontvangst van de betaling op onze rekening wordt uw advertentie geactiveerd. Dit kan enkele uren duren.